Trouw: ‘uit liefde’

In de weekendeditie van het dagblad Trouw is ‘Wanneer het water breekt’ de aanrader in de rubriek ‘Vandaar dit boek’. Een citaat uit het interview: “Het zijn de epische verhalen van deze tijd: ik luisterde en tekende ze op. Mijn belangrijkste vraag was: hoe komen jullie zo ver om jullie leven op het spel te zetten? Het antwoord was meestal: uit liefde voor je kinderen, die je een betere toekomst wilt geven. Universele mensenwensen zijn dat.” Ook dit weekend werd door Quyen, een van de twee hoofdfiguren van het boek, samen met haar vader Hung, aangekondigd dat ze eind dit jaar stopt met haar toprestaurant Little Asia (foto: op de persvoorstelling vorige week). In haar afscheidsbrief schrijft ze dat ze 20 jaar met passie en liefde voor haar klanten gewerkt heeft: “Helaas hebben wij met pijn in het hart besloten vanaf 23 december te stoppen. De diepere drijfveren daarvoor kunt u lezen in het nieuwe boek van Chris De Stoop.”

Lees hier: Trouw_p-93