‘Onthutsend boek’

Het nieuwe boek ‘Hemelrijk’ is verschenen en haalt de voorpagina’s van enkele kranten. In het weekblad Humo schrijft Danny Ilegems bij een groot interview: ‘Een verhaal dat talloos veel mensen zal beroeren.’ De Gazet van Antwerpen schrijft: ‘Onthutsend. Choquerend. Schrijnend. Al die emoties blijven dagenlang aan je plakken na het lezen van Hemelrijk.’ (foto: Joren De Weerdt)
Een citaat uit een interview in De Standaard: ‘Er is zo weinig aandacht geweest voor de ongeveer 13.000 overleden bewoners van woonzorgcentra, met zo veel onverwerkte rouw als gevolg. Een parlementaire onderzoekscommissie zou in kaart moeten brengen waar het allemaal is misgelopen. Als er nu geen hervormingen komen, is dat schuldig verzuim.’
Vanavond is er in Hilversum nog een interview in de talkshow M op NPO 1 (19 u). En hieronder het interview in De Morgen onder de kop: ‘Chris De Stoop beschrijft in Hemelrijk wat het virus in woonzorgcentra heeft aangericht.’
Lees hier: De Morgen